Február 2-ig élnek az aktuális nevezési árak

A Brutálfutás 3.0-n gyorsan elérte a nevezők száma a következő díjkategóriához szükséges létszámot. Épp ezért, hogy ne szegje kedvedet az információ, mi a hét végéig meghosszabbítottuk a jelenlegi díjkategória érvényességét a hét végéig – vagyis az eddigi áron még egészen a hét végéig benevezhetsz! Utána viszont ugrik a nevezési díj egy kategóriát.

A hatszáz fős limit tehát már megvan, de hogy ez az akadály még ne legyen átugorhatatlan, a héten még lehetőséget biztosítunk a kedvezményes nevezésre. Nehogy ezen múljon, hogy a legkeményebb hét kilométeres futásra ne juss el! Hogy ott légy június 21-én a nyáregyházi motocross pályán, és végigküzdd az akadálypályát megannyi társaddal, nem kell egyebet tenned, mint személyesen péntek délután ötig, vagy online vasárnap éjfélig megtedd a nevezésedet. Ha még nem neveztél, akkor akár most azonnal megteheted >>> ITT, ha pedig már túl vagy rajta, böngészd a most már több mint 600 fős RAJTLISTÁT!

Egy dologra azonban figyelj: az eseményre való jelentkezésed csak nevezéssel és előfutam választással együtt érvényes! A nevezési díj mellett tehát azért is érdemes minél előbb elfoglalnod helyedet a mezőnyben, hogy szabadon választhass az óránként induló előfutamok közül.

Készülj tehát, mert mi is készülünk! Azt megígérhetjük, hogy a pálya cseppet sem lesz unalmas, sőt! Tehát találkozunk a pálya mellett?