Egy futam már betelt a Brutálfutáson – csapj le a többi jó helyre!

Egészen vasárnap éjfélig ugyan még tart a mostani kedvezményes nevezési időszak a Brutálfutás 3.0-ra, de mindemellett mi erősen ajánljuk, hogy nevezésedet és evvel párhuzamosan az előfutam választást ejtsd meg minél hamarabb, ugyanis erősen fogynak a helyek a délelőtti futamokon, melyek után még elég idő van a döntőre rápihenni. Az egyik már be is telt.

emiatt tehát már két jó okunk is van hogy a mihamarabbi nevezésre biztassunk!

Ha például azt tervezed, hogy délelőtt futsz egy döntős időt a legkeményebb hét kilométeres pályán, aztán délután meg pihengetve várod, hogy a végső összecsapáson összemérhesd az erődet és gyorsaságodat a legjobbakkal, akkor siess, nehogy már csak a délutáni futamokban maradjon hely! Ezért is érdemes nevezni még most, és persze azért is, mert vasárnap éjfél után a nevezési díj átugrik a következő kategóriára!

Tehát pénztárca és fáradságkímélő módszerünk mára a következő: >>> kattints ide, nevezz, és válassz is hamar magadnak előfutamot! Ne feledd, hogy az előfutamot választani kizárólag érvényes rajtszámmal tudsz, amit nevezés után a visszaigazolóban találsz! Hajrá, siess, csapj le a legjobb helyekre, amíg lehet!

És találkozzunk júniuss 21-én Nyáregyházán!