Brutál gyorsan megtelt az első 300 hely!

Sosem hittük volna, hogy ilyen hamar benevez az első 300 ember a Brutálfutás 3.0-ra – valójában már többen is vagytok, mint a limit. De mivel ilyen hatalmas érdeklődésre mi sem számítottunk, s valószínűleg ti sem, így hát úgy döntöttünk, hogy hétfő éjfélig még biztosítjuk a kedvezményes nevezés lehetőségét azoknak, akik valami miatt nem jutottak el a nevezésig.

Tehát még nem késő!

Szóval ha voltál már egyszer… Kétszer… Vagy még sosem, de hihetetlen mód felcsigáznak az olyan beszámolók, melyek úgy kezdődnek, hogy „Fiam, te nem vagy normális…”, felcsillant a szemed, látván a tavalyi képeket. Ha szeretnél részt venni egy vidám, de kemény küzdelemben, amiben furfangos akadályok sorát kell legyőzni a cél eléréséig. Ha szeretnéd megtudni idén is, milyen lehet életed legkeményebb 7 kilométere…

És még folytathatnánk, mik motiválhatnak, de nem tesszük. Tapasztald inkább meg magad!

>>> Kattints ide, és nevezz be még most a legalacsonyabb áron! Egy dologra azonban figyelj: az eseményre való jelentkezésed csak nevezéssel és előfutam választással (ITT) együtt érvényes!

Online nevezés esetén a lehetőség hétfő éjfélig áll fenn, személyesen pedig hétfő délután 17 óráig lehet nevezni a legalacsonyabb áron. Utána egy kategóriával feljebb ugranak a nevezési díjak. Három és fél napig él tehát még a legnagyobb nevezési kedvezmény, ami az első regisztrálóknak szól. Ne késlekedj hát, dönts hamar, és nevezz!