Online nevezés a Brutálfutásra

Rövid regisztráció után nevezésedet leadhatod az eseményt szervező BSI online nevezési rendszerén keresztül is. Biztonságos rendszer, évente több mint 75.000 nevezést fogadunk így.
A nevezési díj kifizetését bárhonnan elintézheted Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard vagy American Express kártyákkal.

A nevezés leadásának határideje: 2020. június 17. éjfél

Fontos! Első lépésként nevezned kell, csak utána válassz előfutamot. A nevezés előtt végrehajtott előfutam választásod törlődik rendszerünkből.

Ha már neveztél a BSI valamelyik korábbi eseményére online, akkor nem kell mást tenned, mint bejelentkezni, kiválasztani a Brutálfutás 9.0 eseményt, és bankkártyád segítségével a szokásos módon teljesíteni a fizetést.

Fontos! Amennyiben a nevezési díjad az online nevezés napján 24:00-ig nem kerül kifizetésre, nevezésed törlődik!

Ha még nem jártál ezen az oldalon korábban, válaszd az “először járok itt, ezért regisztrálok most!”gombot! Pár kattintás, és máris beléphetsz az online nevezési rendszerünkbe. Sikeres regisztráció után jelentkezz be, válaszd ki a Brutálfutás 9.0 eseményt, és bankkártyád segítségével a szokásos módon tudod teljesíteni a fizetést.

Fontos, hogy a rendszerben helyesen szerepeljen az e-mail címed, mert jelentkezésed sikerességéről erre a címre küldjük a visszaigazoló levelünket. A visszaigazoló levélben szereplő kódra szükséged lesz, amennyiben eszközös órára szeretnél jelentkezni.

SZÁMLA

Amennyiben az online felületen vagy átutalással történt nevezésről áfás számla igényed van, azt a teljesítéstől számított 5 napon belül jelezd az EZEN az oldalon lévő űrlap kitöltésével. A számlát postán juttatjuk el részedre.

Online rendszerrel kapcsolatos problémádat itt jelezheted:

BSI Nevezési Iroda
Tel: (06 1) 220 82 11, 06 20 965 1966
Fax: (06 1) 273 0936
E-mail: nevezes[@]futanet.hu