Online nevezés a Brutálfutásra

Rövid regisztráció után nevezésedet leadhatod az eseményt szervező BSI online nevezési rendszerén keresztül is. Biztonságos rendszer, évente több mint 75.000 nevezést fogadunk így.
A nevezési díj kifizetését bárhonnan elintézheted Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard vagy American Express kártyákkal.

A nevezés leadásának határideje: 2023. június 7-e, éjfél

Fontos! Első lépésként nevezned kell, majd ha a Brutálfutás klasszikus, 7 km-es távját választottad, utána válassz futamot. A nevezés előtt végrehajtott futam választásod törlődik rendszerünkből.

Brutál rövid futam (2,3 km) esetében NINCS szükség futamválasztásra.

Ha már neveztél a BSI valamelyik korábbi eseményére online, akkor nem kell mást tenned, mint bejelentkezni, kiválasztani a Brutálfutás 12.0 eseményt, és bankkártyád segítségével a szokásos módon teljesíteni a fizetést.

Fontos! Amennyiben a nevezési díjad az online nevezés napján 24:00-ig nem kerül kifizetésre, nevezésed törlődik!

Ha még nem jártál ezen az oldalon korábban, válaszd az “először járok itt, ezért regisztrálok most!”gombot! Pár kattintás, és máris beléphetsz az online nevezési rendszerünkbe. Sikeres regisztráció után jelentkezz be, válaszd ki a Brutálfutás 12.0 eseményt, és bankkártyád segítségével a szokásos módon tudod teljesíteni a fizetést.

Fontos, hogy a rendszerben helyesen szerepeljen az e-mail címed, mert jelentkezésed sikerességéről erre a címre küldjük a visszaigazoló levelünket.

SZÁMLA

Az online kifizetett nevezésekről a rendszer automatikus számlát készít a kártyás fizetési felületen megadott névre és címre és elküldi azt, az ott megadott e-mail címre.
Hiányos adatkitöltés esetén a számla nem készül el. A teljesen egyenlegből fedezett befizetésekről nem készül számla.
Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van, kérjük, jelezd a nevezes[@]futanet.hu címen.

Céges átutalásos számla esetén kérjük olvasd el ezt a tájékoztatót.

Az online rendszerrel kapcsolatos problémádat itt jelezheted:

BSI Nevezési Iroda
E-mail: nevezes[@]futanet.hu