Nevezés banki átutalással

Fizesd nevezési díjad banki átutalással!

Előjelentkezés esetén 2015. június 5-ig. Az utalásnak és a nevezési lapnak az adott lejárati határidő előtt, de legkésőbb június 5-ig be kell érkeznie ahhoz, hogy a nevezés előzetesen fel legyen dolgozva! Ha a nevezési lapodat e-mail-ben küldted el részünkre és a nevezési díjat átutaltad, a kettő együttes beérkezése után tudjuk számodra a visszaigazoló levelet elküldeni!

Töltsd le  EGYÉNI NEVEZÉSI lapunkat és mentsd el Vezetéknév_Keresztnév.xls néven (például Futó_János.xls), majd a versenynevezes@futanet.hu címre küldd el. Leveled tárgya is a saját neved, valamint az esemény neve legyen, hogy eligazodjunk a levelek között.

Amennyiben így nevezel, úgy a következő módon fizethetsz:

  • banki utalással a BSI Futó Kft. Budapest Banknál vezetett számlaszámára: 10102086-51120700-01000007 – az utalásnál a közlemény rovatba ne felejtsd el beírni a verseny nevét és a nevező(k) nevét is.

Egyéb nevezéssel kapcsolatos kérdéseidet a nevezes@futanet.hu címre várjuk.

Figyelem! Az utalásnak eddig a napig be kell érkeznie, hogy a nevezés előzetesen fel legyen dolgozva. Ellenkező esetben, az esemény helyszínén a versenyközpontban, a probléma asztalnál, az átutalási bizonylat bemutatásával és nevezési lap kitöltésével tudod a nevezésedet véglegesíteni.

SZÁMLAÍRÁS

Amennyiben az online felületen vagy átutalással történt nevezésről áfás számla igényed van, azt a teljesítéstől számított 5 napon belül jelezd a http://www.futanet.hu/cikk/13773 oldalon lévő űrlap kitöltésével. A számlát postán juttatjuk el részedre.