BRUTÁLFUTÁS 10.0 KÖZLEMÉNY – Új, őszi időpont

BRUTÁLFUTÁS 10.0 KÖZLEMÉNY

Új, őszi időpont: szeptember 4.

Már kevesebb, mint 5 hét van hátra az esemény eredetileg tervezett júniusi időpontjáig. A járványhelyzet jelenlegi alakulása és az érvényben lévő kormányrendelet alapján egy ekkora esemény tökéletes és biztonságos megszervezését az utolsó pillanatokban kapott esetleges kormányzati engedély esetén sem tudjuk vállalni.

Ezért sajnos idén is be kell jelentenünk a Brutálfutás 10.0 elhalasztását, azaz az eseményt június 12-én nem tudjuk megtartani. A kitűzött új időpontunkban, szeptember 4-én az eredeti helyszínen, a nyáregyházi motocross pályán tervezzük lebonyolítani Brutálfutást.

A módosított eseményinformáció hamarosan (várhatóan 05.14-től) elérhető lesz a www.brutalfutas.hu honlapon, addig a nevezést is leállítjuk.

A már leadott nevezések az új időpontra is érvényesek. Ha már regisztráltál, és futsz velünk az őszi eseményen, nincs további teendőd.
Ha a pótidőpont nem megfelelő számodra, az ÁSZF-ben levő feltételek szerint, a normál visszalépési folyamattal tudsz visszalépni az eseményről.

Ne szomorkodj, készülünk egy brutál meglepetéssel is, a részletekkel hamarosan jövünk, kövesd a honlapot és FB oldalunkat!
Reméljük, hogy szeptemberben tényleg találkozunk és együtt futunk hazánk legrégebbi, folyamatosan megrendezett akadályfutó eseményén!

Addig is csatlakozz a több mint 30.000 nevezőhöz, akik a versenymentes időszakban szabadon választott helyszínen élték át egy táv teljesítését a BSI valamely virtuális eseményén.