Új SZÉP Kártyás fizetési lehetőségek a BSI eseményein

Új lehetőséggel bővült szolgáltatás-pallettánk! Mostantól a SZÉP Kártyád bármelyik zsebén levő összeg felhasználható a BSI események nevezési díjának kifizetésére, mi több, már online is fizethetsz SZÉP Kártyával! ?

? Egy új SZÉP Kártyás (Széchenyi Pihenő Kártya) nevezési díj fizetési lehetőségről szeretnénk informálni. Ha van Neked, családtagodnak vagy futótársadnak SZÉP Kártyája, mindenképpen érdemes végig olvasnod cikkünket!

? Az április 15-én megjelent 178/2021. kormányrendelet módosította a SZÉP Kártya felhasználásának szabályait. A módosítás ránk vonatkozó lényege, hogy a SZÉP kártya különböző alszámláin lévő összegek nem csak a meghatározott zsebekben használhatók fel, hanem más zsebek szolgáltatási területein is, egészen 2021.12.31-ig.

Ez azt jelenti, hogy a SZÉP Kártyád bármelyik zsebén levő összeg felhasználható BSI események nevezési díjának kifizetésére.

? A választott esemény(ek) nevezési díját két lépésben tudod kiegyenlíteni a kártyáról:

▪️ 1. A nevezési díj összegét, vagy egy tetszőleges, ennél nagyobb összeget az adott SZÉP Kártya online felületén „átutalsz” a BSI Sport Kft. Ez a művelet kártyakiocsátónként (OTP, K&H, MKB) eltérő, a részleteket lejjebb találod.

Az átutalt összeget átvezetjük a BSI egyenlegedbe. Erről egy számlát állítunk ki és küldünk neked legkésőbb 3 munkanappal az utalásod után.

▪️ 2. Az egyenlegedben levő összeget a BSI online nevezési felületén 2022.12.31-ig bármilyen BSI esemény nevezési díjának kiegyenlítésére fel tudod használni – további információ a linkre kattintva! ▶️ http://bit.ly/bsi-egyenlegfelhasznalas

? Hogy miért jó ez a megoldás?

▪️ Tetszőleges összeget tehetsz a BSI egyenlegedbe, nem csak egy konkrét esemény nevezési díját. Így akár előre bekészítheted az összes 2021-22-re tervezett eseményed nevezési díját.
▪️ Az átutalt összeget 2022.12.31-ig felhasználhatod bármilyen BSI esemény nevezési díjára.
▪️ Nem csak magadat, hanem mást is benevezhetsz az egyenlegeden levő összegből, ahogy az éttermi vagy szállodai számláját is fizetheted a veled együtt levőknek.

SZÉP Kártyával történő előreutalás menete

? OTP SZÉP Kártya
▪️ Lépj be az e-mail címed és jelszavad megadásával a szepkartya.otpportalok.hu oldalra. ▶️ http://bit.ly/szepkartya-otp
▪️ Válaszd a felső menüben „Ügyintézés”, majd a választómenüben „Előlegfizetés” menüpontot.
▪️ Válaszd ki a listából a BSI Sport Kft-t, add meg az utalandó összeget.
▪️ A közleménybe kérjük, feltétlenül írd be a neved és futóazonosítód. Ha nincs, vagy nem tudod a futóazonosítód, kérjük a születési dátumodat add meg.

? K&H SZÉP Kártya
▪️ Lépj be a kártyaszámod és a jelszavad megadásával a K&H SZÉP Kártya kártyabirtokosi felületén. ▶️ http://bit.ly/szepkartya-kh
▪️ Válaszd a felső menüben a sor végén levő „Előlegfizetés” menüpontot.
▪️ Az „elfogadóhely azonosító” mezőben add meg a BSI Sport Kft. azonosítóját: 84024860
Kattints az „elfogadóhely azonosítása” gombra, ekkor megjelennek az elfogadóhely adatai (BSI Sport Kft., 1138 Budapest, Váci út 152-156.)
▪️ Válaszd ki az alszámlát, add meg az összeget és kattints a „fizetés” gombra.
Részletesebb leírást ide kattintva olvashatsz ▶️ http://bit.ly/szepkartya-kh-info

? MKB SZÉP Kártya
Az előlegfizetés több lépésben történik:
▪️ Először küldd el nekünk e-mailben a nevezes@futanet.hu címre a következőket:
– MKB SZÉP Kártya azonosítószáma (FIGYELJ, nem a kártya számát kell megadni, hanem az alatta található azonosítót)
– Ügyfél (kártyabirtokos) neve
– Email-cím, amire kéred majd a jóváhagyáshoz szükséges információkat
▪️ Az elküldött adatok alapján mi lekérünk egy előrefizetési azonosítót, amit email-ben visszaküldünk.
▪️ Az előrefizetési azonosító alapján tudod indítani az utalást. Az MKB SZÉP Kártya oldalán az előrefizetés jóváhagyása oldalon add meg az előrefizetési azonosítót és a többi adatot, majd kattints az „előrefizetés jóváhagyása” gombra ▶️ http://bit.ly/szepkartya-mkb

? Ha további kérdésed van a SZÉP Kártyás vagy a BSI egyenlegből való fizetéssel kapcsolatban, keresd kollégáinkat a nevezes@futanet.hu címen!

Mozogj velünk SZÉP Kártyával is! ?‍♀️?‍♂️?‍♂️

BSI