Megnyitjuk a nevezést a jubileumi Brutálfutás 10.0-ra

Jubileumi Brutálfutással várunk június 12-én! Keresd meg magadban a kalandort, vagy a gyermeket, állj rajthoz és éld át életed leghosszabb és legvidámabb 7 kilométerét! Amit biztosan fogsz: kúszni, mászni, csúszni, bújni, ugrani, sarazni, vizezni, dagonyázni, de leginkább nevetni!

A Brutálfutás 10.0-n megtanulhatod, hogyan kell átesni egy szalmabálán és hogy miért nehéz kiszabadulni az álcaháló alól. Azt, hogy a szögesdrót szúr és hogy kúszni csak hason lehet, négykézláb nem. A sárnak nincs is rossz íze. A vizes domboldal bizony csúszik. Vannak tavak, melyek mélyebbek, mint gondolnánk. Eltévedni bárhol el lehet. A sárbarna divatos szín és mindenkinek jól áll. Cipőt kötni időre nem is olyan egyszerű. Az autógumi a kocsira való, nem a futópályára. Az élet drága kincs.

A klasszikus Brutálfutás egy 7 km hosszú pályából áll, amely 35 akadályt tartalmaz. A résztvevők futamokban rajtolnak 10- és 15 óra között. Akik ezen a távon szeretnének indulni, először nevezniük kell, azonban regisztrációjuk akkor válik teljessé, ha futamot is választottak. Ezt a versenyzők a befizetett, visszaigazolt nevezésük birtokában az online nevezési felületen tudják megtenni, a futamregisztráció menüpontot kiválasztva.

Az idei év újdonsága a 2,3 km-es táv 16 akadállyal, melyet gyerekeknek, kísérőknek és kezdőknek ajánlunk. Ez a kategória 9:00 órakor rajtol, futamregisztrációra itt nincs szükség.

Nevezz most, hogy részt vehess június legvidámabb eseményén!

NEVEZEK MOST

További információ az eseményről ide kattintva elérhető!