Minden, amit tudnod kell a Brutálfutás 9.0 új időpontjával és a korábban leadott nevezésekkel kapcsolatban

A koronavírus járvány miatt június 20-ról elhalasztott Brutálfutás 9.0 eseményt egy másik napon, július 18-án rendezzük meg.

Az esemény struktúrája részben változott, ezért a korábbi futamidőpontok helyett újakat határoztunk meg, így a korábban leadott futamregisztrációkat töröltük.

Azoknak, akik korábban leadták nevezésüket, 06.15-én küldtünk egy levelet, amelyben kértük, erősítsék meg részvételi szándékukat az új időpontban megrendezett eseményre, erre 06.17-ig volt lehetőség.

Ha lemaradtál erről a határidőről, kérjük, írj nekünk egy e-mail-t 06.25-ig a nevezes@futanet.hu-ra, amelyben jelzed, tudsz-e velünk együtt malackodni július 18-án, vagy sem.

Ha alkalmas számodra az új időpont, fontos, hogy újból futamot kell választanod. Amennyiben jóváhagyod a részvételedet, ismét elküldjük Neked a nevezési visszaigazolódat és a rajtszámodat, továbbá egy levelet, amelyben összefoglaljuk a futamregisztrációhoz szükséges tudnivalókat.

Ha nem tudsz eljönni az eseményre (vagy nem kapunk Tőled visszajelzést 06.25-ig), a befizetett nevezési díj 100%-át jóváírjuk futanetes egyenlegeden, ami max. 10 munkanappal ezután megjelenik Nálad.

Ha mégis szeretnél részt venni az eseményen, újra tudsz nevezni a már korábban jóváírt nevezési díjadat felhasználva.