Megint megtelt egy nevezési kategória

Teljes a lista a Jókor kapcsolók táborában, 1200-an álltok a képzeletbeli rajtvonal mögött, szintet lépett a nevezési díj.  Most azok következnek, akik bár biztosan ott lesznek a Brutálfutás 7.0-n, de a nevezést illetően még kicsit bátortalanok. Ne várj tovább, mert ahogy nő a létszám, úgy emelkedik a nevezési díj!

A Brutálfutás 7.0 egy nagy buli! Gyertek együtt a barátokkal, a kollégákkal vagy a családdal, és csapassátok kifulladásig, vagy amíg bírjátok szusszal és sárral. A Brutálfutás akadályait úgy találtuk ki, hogy minimális edzettséggel bárki túljuthat rajtuk, kicsiknek és nagyoknak is ajánljuk.


A Brutálfutás 7.0 felébreszti benned a gyereket, aki szeret játszani. A nyáregyházi motocross-pályán kialakított útvonalon átélheted újra a kúszás, mászás, sarazás és pocsolyában tapicskolás élményét. Gurulj le a szalmabáláról, ugorj s*ggest az alkalmi tavacskánkba, csússz amíg a slag elvisz, vessz el a ködben vagy a háló alatt, és mindeközben fuss, ha tudsz!

Nézd meg a tavalyi rövidfilmet, böngészd képgalériánkat, mely garantáltan megerősíti a szándékod, ott a helyed 2018. június 16-án a Brutálfutás 7.0-n!