Már lehet nevezni a BURGER KING® Brutálfutás 4.0-ra

Ezúttal Nyáregyházán, s új futamregisztrációs rendszerrel érkezik a június végi megmérettetés, amelyet nem véletlenül hirdetünk az „Életed leghosszabb 7 kilométere!” mottóval. A brutalitás nem csökken: vizesároktól kezdve labirintuson át minden várható!

Mocsarassá sárosított emelkedők, lejtők, meredek emelkedők, mély homokban futás, álcaháló alatt átkúszás, szalmabálákon átmászás, vizesárkon átkelés, autógumikon átfutás az erdőben, fákra erősített szalag/faléc alatt átbújás vagy felette átugrás, széles szalagból fák között kacskaringós labirintus felszántott szakaszok… Ilyen és ehhez hasonló akadályokat tartalmaz az ismét a Budapesttől 50 km-re található Nyáregyházán, a motocrosspályán megrendezendő verseny.

A június 20-i BURGER KING®; Brutálfutás óránként rajtoló futamokra idén új futamregisztrációs rendszerben lehet nevezni. Tehát ne feledd: a nevezés mellett a futamra is regisztrálni! Ezzel kapcsolatban minden részletet megtalálsz itt. Fontos, hogy csak az első 400 nevező tud a legkedvezőbb áron nevezni, szóval nem érdemes halogatni a döntést…

A BURGER KING®; Brutálfutás 4.0 Facebook eseménye itt elérhető.