Utolsó jótanácsok

Szombaton lefutod életed leghosszabb 7 kilométerét.. Még utoljára néhány jó tanács:

Így az utolsó napokban engedd meg, hogy adjunk néhány tanácsot, megosszunk veled fontos tudnivalókat, hogy a verseny napja ne idegeskedéssel és sorban állással teljen el, hanem valóban csak a FUTÁSról szóljon.

FONTOS! A pálya adottságai miatt biztosan vizes, sáros, koszos leszel, ezért nagyon fontos, hogy hozz magaddal váltóruhát , cipőt és zoknit, mert biztosan szükséged lesz rá!

Versenyközpont: A versenyközpontot a nyáregyházi MotoCross pálya főépületében találod.
Megközelítés: A helyszín a 405-ös út 9-es kilométerénél található. A 405-ös út az M5 autópályát és a 4-es főutat köti össze Újhartyán és Albertirsa között.

Nem maradsz éhesen: Az esemény helyszínén, idén is lesz büfé. 9:00-18:30 között vár minden éhező, szomjazó vendéget, széles választékkal: lángos,fánk, kávé, üdítők, édességek.

Parkolás: Parkolás a pályán kívül, a kijelölt parkolóban, a versenyközponttól kb. 400 méterre lehetséges. A parkoló bejárata a 405-ös út nyáregyházi leágazásától kb. 30 méterre található ahol a BSI kollégái adnak segítséget a parkolásban.
Rajtok: 11-16 óra között óránként.

FIGYELEM! VÁLTOZÁS! A döntő időpontja 17:30 órára módosult! A döntő rövidített pályán kerül megrendezésre.

A helyszínrajzot, az útvonalat és a pálya leírását ITT találod.
Chip: FONTOS! Rajtszám nincs, chip felvételére pedig kizárólag a helyszínen, június 1-jén lesz lehetőség, a versenyközpontban, 9 – 15:30 óra között (legkésőbb a 30 perccel a futamod rajtja előtt)
ÚJDONSÁG! A chipért nem kérünk letéti díjat! Ugyan a chip letéti díja valójában 1000 Ft, ezt azonban csak abban az esetben kell fizetni, ha a chip nem kerül leadásra legkésőbb 2013. június 1-jén, 18:30 óráig az információs sátorban. Ebben az esetben a futó egyenlegébe „-1000 Ft-ot” könyvelünk el a BSI adatbázisában.
Ezen az eseményen a triatlonos eseményekről jól ismert azonosítás lesz a segítségünkre: a karotokra fogjuk írni az azonosító számotokat, és ezzel egy időben kapjátok meg az azonosítóhoz tartozó chipeteket is.
FIGYELEM! Saját chippel rendelkezők is jelentkezzenek le, hogy a karjukra ráírjuk az azonosító számot, valamint átvegyék a chip bokára erősítéséhez szükséges tépőzárat.

Probléma asztal: Ide azok a nevezők kerülnek, akik nem küldtek a nevezési díj befizetésével egyidejűleg nevezési lapot a BSI nevezési irodájába, vagy nem a teljes nevezési díjat fizették be, vagy azok a nevezők akik csak nevezési lapot küldtek nekünk, és a befizetésük nem jutott el hozzánk.

Rajtlista: A versenyközpont területén táblákra felerősítve találod meg a rajtlistát. Ha nem találod magad rajta, vagy eltérés van az ott látott adataid között, keresd fel a probléma feliratú asztalt és a változásokat jelezd, mert ha ezt nem teszed meg az eredménylistában is a hibás adataid fognak megjelenni.

Öltöző, ruhatár: A helyszínen felállított sátrakban vagy az épület mellékhelyiségeiben lesz öltözési lehetőség. A ruhatárat az öltözők közelében alakítjuk ki. Figyelem! A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk! A csomagleadáskor karszalagot kapsz, a csomagodra kerülő etikettel megegyező számmal. Nyitva tartás: 9 – 18:30 óra között.

Zuhanyozáshoz a pályán zuhanysátrakat állítunk fel, illetve a motormosó használható.
A korlátozott vízhozam miatt az épületben található zuhanyzó nem használható!
WC: Az épületben találhatóak, és mobil WC-k is kihelyezésre kerülnek.
Frissítés: A célban és az útvonalon 3,5 és 5 kilométernél vizes frissítés.

Orvosi tudnivaló: A verseny napján ha valamilyen panasz merülne fel, keresd az orvosi sátrat, a célkapu mellett.

JÓ HA TUDOD: SOS szám: +36/20-965-1966 és az orvos száma: +36/30-747-4053

Brutál, futás – ott a helyed!
BSI