Triatlonos „rajtszám” a Brutálfutáson!

A BrutálFutáson rajtszám helyett csak egy azonosító számot fogunk használni. Ezt a számot a triatlon versenyekről ismert módon, a karodon fogod viselni – felfestve.

Életed leghosszabb 7 kilométerén ki nem hagynák a lehetőséget, hogy még időméréssel is nehezítsük a helyzetedet!

Nevezéskor egy visszaigazolót kapsz majd, amellyel kizárólag  június 16-án  a versenyközpontban 9:00 – 14:30 között veheted fel a chipedet. Előzetesen a BSI Nevezési Irodájában erre nem lesz lehetőséged!

Egyszer használatos chipet fogsz kapni, amely tényleg csak ezen a versenyen mér időt.

 A chip letéti díja 1000 Ft készpénzben (nincs se bankkártya, se személyes papírok leadása, se egyéb barter üzlet, köszönjük). Ezt a díjat a rajtszámfelvételkor kell leadni, a chipet célba érkezés után a versenyközpont erre kijelölt, táblával jelzett asztalainál lehet visszaváltani 19:30 óráig.

Fontos! A versenyen csak ChampionChippel lehet indulni, és a chipet a cipőre erősítve kell viselni! Saját chippel történő indulási szándékot a nevezés leadásakor jelezni kell, a chipszám megadásával, a chip bemutatásával

Személyi ChampionChippel induló futóink a nevezési díjból 500 Ft kedvezményt kapnak, amennyiben a chipet a nevezés leadásakor bemutatják, a nevezési lapon feltüntetik a kódszámát.

Nincs még saját ChampinonChiped?  Szerezz be egyet!