Rajtszám nincs, chip felvétel pedig kizárólag a helyszínen!

Ahogy korábban azt már többször jeleztük, a június 16-i Brutálfutáson NEM a klasszikus rajtszámokat használjuk. Ennek egyszerű oka, hogy ha minden általunk tervezett akadály rendben működik majd, akkor jó eséllyel az első után elhagynád a mellkasodra rögzített papírkát. Ezen az eseményen a triatlonos eseményekről jól ismert azonosítás lesz a segítségünkre: a karotokra fogjuk írni az azonosító számotokat, és ezzel egy időben kapjátok meg az azonosítóhoz tartozó chipeteket is.. Erre kizárólag az esemény helyszínén, június 16-án lesz lehetőség, a versenyközpontban.

Vegyük át a szombati teendőket:

  1. már túl vagy a nevezésen, és az előfutam választáson
  2. legyen nálad a nevezési visszaigazolód!
  3. 9 órától nyitva áll előtted a nyáregyházi MotoCross pálya főépületében az esemény versenyközpontja, ide besétálsz
  4. odalépsz a nevezési pulthoz, itt rövid azonosítás után megkapod a chipedet (ennek letéti díja 1 db 1000 Ft-os bankjegy!) és a karodra is felfestik a hozzád tartozóazonosító számot

Chipfelvételre legkésőbb a választott előfutamod előtt 30 perccel van lehetőséged! Légy tekintettel a mezőnyre, tarts be a határidőt!

Chip leadás: egyszer használatos chipet fogsz kapni, amely tényleg csak ezen a versenyen mér neked időt. Így miután túl vagy az előfutamon (ha érintett vagy, akkor a döntőn is!) chipedet add le az információs sátorban, legkésőbb 18:30-ig! Ekkor kapod vissza a letéti díjat.

További kérdéseiddel keresd az eseményt szervező BSI munkatársait ELÉRHETŐSÉGEINK bármelyikén, vagy az esemény napján az információs sátorban.

Találkozzunk szombaton!