Már nevezhetsz 2014 szenzációs újdonságára, a Brutálfutás Budapestre!


Augusztus utolsó hétvégéjére ne tervezz programot, mi már tervezzük neked! Egy brutális, majdnem 5 kilométeres „városnézés” keretében bemutatjuk neked hazánk egyik sportszentélyét. Ahol, ami nincs Nyáregyházán, a „klasszikus Brutálon”, az majd lesz Budapesten! Meg ami van Nyáregyházán, az is. És, tudod… lesznek meglepetések. Amiről azt hiszed, hogy… és közben meg…

Oké, egy konkrétumot elárulunk: már nevezhetsz a Brutálfutás Budapest 1.0-ra! 2014. augusztus 30.: ez lesz a te napod!

 

  • Kipróbáltad már milyen a Puskás Ferenc stadion lelátóján lépcsőzni? Most ki fogod. Néhányszor.
  • Jártál már a Millenáris velodromjának meredek falán futócipőben? Most fogsz!
  • Futottál már a Stadionok területén levő alagutakban?
  • Láttad már a Kisstadion körfolyosóját füstfelhőben?
  • Tudod te egyáltalán, milyen egy igazi városi akadályfutás? Na most megtudod!

 

Igazi, brutális városi akadályfutás, mindenen keresztülmászunk, amin lehet, és amin nem! Ami hosszában van, azon keresztben megyünk át. Ha lépcsőn mentünk fel, fenéken csúszunk le! A vizesárokban nem víz lesz, mert az snassz!

Sötét! Füst! Mászás! Kúszás! Lógás! Raklaphegy! Buszfutás! Sárkonténer! Roncs autók! És ha már ott vagyunk a Stadionban, igyekezz, mert az atlétikai pályán mérjük a 200 méteredet! Hoppá! A többit meg majd meglátod… de meglátod? Csak mert lesz sötét is itt-ott, meg köd.

Az akciófilmekben nincs ennyi vetődés, kúszás és rohanás! Pedig csak a rajttól kell eljutni a célig. De azt piszkosul megnehezítjük majd! 28 akadály, igazi, városi akadályok, amiket te le fogsz küzdeni. Mert ha nem, akkor… sosem jutsz ki. Csak ha hozunk. Kemény lesz, de te csak nevezz!

Az esemény összes információjáért >>> kattints ide!