Jótékony mosolygyűjtés a Brutálfutáson

Egy mosoly nem kerül semmibe, most mégis sokat ér és gyerekeket gyógyít!

A Brutálfutás 2.0 hivatalos italszponzora, a XIXO üdítőital márka egyedülálló jótékonysági kampányt hirdet, mely a mosoly gyógyító erejét hívja segítségül, és a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány munkáját segíti egymillió forinttal. Az országos kampányban most mindenki részt vehet és hozzájárulhat a saját mosolyával a kezdeményezés sikeréhez, nem kell mást tenni, mint egy XIXO palackos mosolygós fotót feltölteni a mosoly.xixo.hu oldalra, minden beküldött fotó 100 Forintot ér és a cél a 10 000 kép összegyűjtése.

A nemes kezdeményezés mellé állt három kiváló magyar sportoló és három közéleti személyiség is, Nagy László kézilabdázó, Szécsi Zoltán vízilabdázó és Horváth Ákos, a Szolnoki Olaj kosárlabdázója, valamint Orosz Barbara népszerű műsorvezető, Szabó Zsófi színésznő és Sarka Kata is. Ők vállalták, hogy a kampány ideje alatt nagykövetként népszerűsítik a kezdeményezést és segítenek, hogy a támogatásra szánt összeg a beküldött fotók alapján minél előbb összegyűljön! A kampány arca Cserháti Tamara Miss World Hungary győztes, aki örömmel mondott igent a felkérésre, hiszen nagyon is komolyan gondolja, hogy ’királynőként’ aktívan részt vegyen segítő szándékú kezdeményezésekben.

A szombati Brutálfutáson bárki megkóstolhatja a XIXO üdítőket és a XIXO hostesseinél el is készítheti a saját mosolygós képét, amellyel csatlakozhat a jótékonysági mosolygyűjtéshez a leukémiás gyerekek számára.

Bővebb információ: www.facebook.com/xixodrinks, a gyűjtés szabályzata itt olvasható >>