A BrutálFutás 100. nevezője

 

A június 16-ai BrutálFutásra már megérkezett a 100. nevezés.

Kimlei Zsolt a BSI Törzsfutója, aki nem csak saját magát, hanem az öccsét, Gábort is benevezte az idei legkeményebb 7 kilométerre. Ne feledd, létszámlimit van – nevezz te is időben!

– Miért döntöttél úgy, hogy indulsz a BrutálFutáson?

– Mert ez az első ilyen, katonai jellegű eseménye a BSI-nek – már ahogy a kiírást olvastam, olyannak tűnik. Nem nagy táv a 7 kilométer, de ahogy elnéztem, biztosan kemény lesz, ha éppúgy lehet fél óra és egy óra alatt is teljesíteni a távot.

– A testvéredet is benevezted – ő is rögtön indulni akart?

– Hát, ő eredetileg nem volt benne, terepen nem szokott futni. De én addig mondogattam neki, hogy jó lesz, menjünk el, hogy aztán végül csak sikerült rábeszélnem. Az úgy van, hogy én régebb óta futok, de húztam őt magammal, hívtam mindig, így ő is szeretne részt venni az eseményeken, sőt, néha már lefut.

– Milyen eredményre számítasz a BrutálFutáson?

– Nem igazán tudom – tavaly tavasszal indultam a 2. Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál 7 kilométeres távján, és az kemény volt, nem olyan időt futottam, mint szerettem volna, de túléltem. Nem vagyok egy világbajnok futó, magamhoz képest azonban jók az időim, fejlődöm. A BrutálFutáson elsősorban a túlélésre játszom!

Kedvet kaptál? Nevezz most!